Bernetsjinst De Reinbôge

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Algemeen
 
Elke zondagochtend is er bernetsjinst voor de kinderen van de basisschool in de leeftijd van  4 jaar tot  12 jaar, groep 1 tot en met groep 8. Voor het begin van de "Dienst van het Woord" wordt het kinderlied gezongen en onder het naspel gaan de kinderen met de leiding naar hun eigen ruimten. De kinderen krijgen van de voorganger het licht mee in een lantaarntje. De voorganger steekt dit licht aan met het licht van de Paaskaars. Tijdens de collecte komen beide groepen weer terug in de kerk. 
 
In de eigen ruimte wordt iedere zondag een bijbelverhaal verteld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de methode Kind op Zondag en Bonnefooi. Na het verhaal praten we er over met elkaar. Bij elk verhaal/thema hoort een verwerking. Dit kan zijn: een kleurplaat, werkje, puzzel, gesprekje, spelletje of soms een toneelstukje enz. En natuurlijk worden er liedjes gezongen. Kortom het is een hele gezellige dienst!
 
 
Collecte
 
Tijdens de bernetsjinst hebben beide groepen hun eigen collecte. 
 
12+ Kerk

Elke 1e zondag van de maand is er 12+ kerk van 9.30 tot 10.30 uur. We verzamelen altijd 9.30 uur bij de ingang van De Hoeksteen en lopen dan samen gezellig naar onze eigen locatie. Daar gaan we interactief bezig met een mooi (bijbels) thema. We hopen jullie daar te treffen!

Voor meer informatie over bernetsjinst “De Reinbôge” kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.